ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Λειτουργία Βρεφονηπιακών Σταθμών τη νέα σχολική χρονιά 2021-22 Αγαπητοί γονείς, Σας ενημερώνουμε ότι οι Βρεφονηπιακοί  Σταθμοί του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου θα ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά 2021-22 ως εξής: Πέμπτη 2/9/21 και Παρασκευή 3/9/21: -Ατομικά ραντεβού γνωριμίας με τις νέες εγγραφές

Αγαπητοί γονείς,

Ενημερωθείτε για τη δράση «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικήςζωής» έτους 2021-2022, το «Πρόγραμμα οικονομικής στήριξης οικογενειών μεπαιδιά προσχολικής ηλικίας» περιόδου 2021-2022 καθώς και τη διαδικασίαηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων για τη χορήγηση voucher στην ιστοσελίδατης ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΚΑΠΡΙΓΙΑΝΝΗ ΕΥΓΕΝΙΑ

Παρουσίαση βιβλίου Την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 και ώρα 20.30, στο αίθριο της αίθουσας του ΚΑΠΗ Ραφήνας, θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του βιβλίου “Το Ταξίδι” του Ευάγγελου Μαυρουδή.

Αποτελέσματα εγγραφών προνηπιακών τμημάτων

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 1/7/2021 θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εγγραφών των προνηπιακών τμημάτων των Παιδικών σταθμών του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου στην ιστοσελίδα του ΝΠΔΔ npdd-filipposkavounidis.gr και στον τοπικό διαδικτυακό τύπο. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, στη λίστα των αποτελεσμάτων θα αναγράφεται ο αριθμός της ηλεκτρονικής αίτησης ή ο αριθμός πρωτοκόλλου.

Για τα αποτελέσματα των εγγραφών των βρεφικών τμημάτων θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΠΔΔ
ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ΚΔΑΠ «Λιμανάκι» ξεκινάει 28/6/2021 το Καλοκαιρινό πρόγραμμά του. Εβδομαδιαία θα πραγματοποιούνται, στα πλαίσια των κανόνων και μέτρων προστασίας που ορίζονται κατά την πανδημία covid 19 πληθώρα δραστηριοτήτων.

Εδώ δημιουργήσαμε διάφορα ενδιαφέροντα video που πιστεύουμε ότι σας αφορούν

Μετάβαση στο περιεχόμενο